Αυτό το blog φιλοδοξεί να κάνει γνωστή κάθε θέση εργασίας που πέφτει στην αντίληψη του...

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

15 θέσεις Εποχικού Προσωπικού στο Δήμο Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ
ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ
Όσους ενδιαφέρονται να προσληφθούν ως Υδρονομείς άρδευσης, με τους όρους που αναφέρονται παρακάτω,
να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από σήμερα Τρίτη 13 Μαρτίου 2012 έως και την Τρίτη 20 Μαρτίου
2012 στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μας (στο Δημαρχείο, στα Νέα Μουδανιά, τις ώρες 08.00 έως 15.00,αρμόδιοι υπάλληλοι Δαλαμπίρας Κων/νος και Μισοκοίλη Σοφία).
1. Αριθμός θέσεων
Το Δημοτικό Συμβούλιο Μουδανιών με την αριθμ. 46/2012 απόφασή του καθόρισε τον αριθμό των θέσεων των Υδρονομέων άρδευσης σε (15) δέκα πέντε.
Από τις θέσεις αυτές:
- Δύο (2) προορίζονται για τον αρδευτικό τομέα της Δημοτικής Κοινότητας Νέων Μουδανιών (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).
- Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Δημοτικής Κοινότητας Σημάντρων (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).
- Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Πορταριάς (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).
ΑΔΑ: Β44ΤΩΚΤ-7ΔΝ
- Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Μάμαντα (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).
- Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Διονυσίου (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).
- Μία (1) προορίζεται για τους αρδευτικούς τομείς των Τοπικών Κοινοτήτων Αγίου Παντελεήμονα και Ζωγράφου (απασχόληση για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).
- Δύο (2) προορίζονται για τον αρδευτικό τομέα της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Τρίγλιας (μία (1) για
απασχόληση πέντε (5) μηνών και μία (1) για όλη την αρδευτική περίοδο των οκτώ μηνών).
- Μία (1) προορίζεται για τους αρδευτικούς τομείς των Τοπικών Κοινοτήτων Ελαιοχωρίων, Νέων Πλαγίων και Πετραλώνων (απασχόληση πέντε (5) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου των οκτώ μηνών).
- Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Νέας Τενέδου (απασχόληση πέντε (5) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου των οκτώ μηνών).
- Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Λακκώματος (απασχόληση πέντε (5) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου των οκτώ μηνών).
- Μία (1) προορίζεται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Νέας Γωνιάς (απασχόληση πέντε (5) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου των οκτώ μηνών).
- Δύο (2) προορίζονται για τον αρδευτικό τομέα της Τοπικής Κοινότητας Νέων Συλλάτων και της Σωζόπολης (απασχόληση πέντε (5) μηνών κατά την διάρκεια της αρδευτικής περιόδου των οκτώ μηνών)...............




ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου