Αυτό το blog φιλοδοξεί να κάνει γνωστή κάθε θέση εργασίας που πέφτει στην αντίληψη του...

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Προκήρυξη διαγωνισμού EPSO για διοικητικούς υπαλλήλους σε πέντε τομείς

Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) διοργανώνει γενικούς διαγωνισμούς βάσει δοκιμασιών για την κατάρτιση εφεδρικού πίνακα προσλήψεων διοικητικών υπαλλήλων, EPSO/AD/230/12 (AD 5) ΚΑΙ EPSO/AD/231/12 (AD 7). Πρόκειται για διοικητικού υπαλλήλους στους ακόλουθους τομείς:

1. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2. ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ 3. ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ 4. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 5. ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
Ο διαγωνισμός αυτός αποσκοπεί στην κατάρτιση εφεδρικών πινάκων για την πλήρωση κενών θέσεων στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο αριθμός επιτυχόντων ανά διαγωνισμό και ανά τομέα είναι:
AD 5 AD 7
1 = 76 38
2 = 51 13
3 = 38 5
4 = 28 14
5 = 26 7
Ο βαθμός AD 5 είναι εκείνος στον οποίο οι υποψήφιοι αρχίζουν τη σταδιοδρομία τους ως διοικητικοί υπάλληλοι στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα. Οι διοικητικοί υπάλληλοι που προσλαμβάνονται στον βαθμό αυτό μπορούν να εκτελούν, υπό επιτήρηση, τρία βασικά είδη καθηκόντων στο πλαίσιο των θεσμικών οργάνων: διαμόρφωση πολι­τικών, παραγωγή έργου και διαχείριση πόρων. Αναζητούμε ιδίως υποψηφίους που παρουσιάζουν δυναμικό επαγ­γελματικής εξέλιξης.
Βαθμός AD 7. Οι διοικητικοί υπάλληλοι που προσλαμβάνονται στον βαθμό αυτό μπορεί, παράλληλα με τα καθήκοντα που περι­γράφονται για τον βαθμό AD 5, να χρειασθεί να εκτελέσουν καθήκοντα συντονισμού ομάδας και επίβλεψης εργα­σιών.
Οφείλετε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά ακολουθώντας τη διαδικασία που αναφέρεται στον δικτυακό τόπο της EPSO (http://europa.eu/epso), και ιδίως στις οδηγίες εγγραφής. Προθεσμία (συμπεριλαμβανομένης της επικύρωσης): 17 Απριλίου 2012 στις 12 το μεσημέρι, ώρα Βρυξελλών.
Αν συγκαταλέγεσθε μεταξύ των υποψηφίων που έγιναν δεκτοί στο κέντρο αξιολόγησης, θα πρέπει να προσκομίσετε τον πλήρη φάκελο της υποψηφιότητάς σας (ηλεκτρονική αίτηση υποψη­φιότητας υπογεγραμμένη και δικαιολογητικά) την ημέρα που θα κληθείτε να προσέλθετε στο κέντρο αξιολόγησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου