Αυτό το blog φιλοδοξεί να κάνει γνωστή κάθε θέση εργασίας που πέφτει στην αντίληψη του...

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Προϊστάμενος-η Πωλήσεων στα LIDL στην Κεντρική - Βορειοδυτική Ελλάδα

Προϊστάμενος-η Πωλήσεων

στην Κεντρική - Βορειοδυτική Ελλάδα

Στο χώρο του εμπορίου κάθε μέρα είναι μια νέα πρόκληση. Ιδιαίτερα στη Lidl, είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν και οι πελάτες μας είναι ευχαριστημένοι. Για το λόγο αυτό αναζητάμε αξιόπιστους συνεργάτες, τους οποίους θα προετοιμάσουμε με τον καλύτερο τρόπο για τις απαιτήσεις του κλάδου μας. 

Τα καθήκοντά σας

Αναλαμβάνετε μια θέση-κλειδί στην εταιρία. Έχετε υπό την επίβλεψή σας 4 περίπου καταστήματα, σε μια ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας στην οποία θα ανήκετε. Είστε αρμόδιος-α για θέματα οργάνωσης, παρακολούθησης των πωλήσεων, εφαρμογής και ελέγχου των εταιρικών διαδικασιών. Είστε υπεύθυνος-η για την επίτευξη των στόχων, το σύνολο της απόδοσης των κατ/των της ευθύνης σας και την πορεία των επιχειρηματικών δεικτών. Αναλαμβάνετε τη στελέχωση των κατ/των, καθώς και την εκπαίδευση και ανάπτυξη του προσωπικού, προωθώντας τη δημιουργική συνεργασία.

Το προφίλ σας

Είστε απόφοιτος-η ανώτερης/ανώτατης εκπαίδευσης, με γνώση Γερμανικών και Αγγλικών. Διαθέτετε δίπλωμα αυτοκινήτου, ευελιξία μετακινήσεων, ενώ διαμένετε εντός των ορίων της περιοχής που θα αναλάβετε. Τα προσωπικά σας γνωρίσματα είναι σημαντικά για εμάς. Σας διακρίνουν άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, ικανότητα διοίκησης και παρακίνησης του προσωπικού, καθώς και ομαδικό πνεύμα. Προσαρμόζεστε στις αλλαγές, ενώ η επίλυση προβλημάτων αποτελεί για εσάς πρόκληση. Παράλληλα, σας χαρακτηρίζουν ενθουσιασμός και δυναμικότητα, ώστε να αναλάβετε μια υπεύθυνη και απαιτητική θέση.

Τι προσφέρουμε

Εργάζεστε σε ένα σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον, με ελκυστικές αποδοχές και αξιόλογες δυνατότητες εξέλιξης. Σας εξασφαλίζουμε παροχές όπως επιπρόσθετη ιδιωτική ιατρική ασφάλιση, εταιρικό αυτοκίνητο, κινητό τηλέφωνο. Πριν την ανάληψη των καθηκόντων σας, σας προετοιμάζουμε πλήρως για τις απαιτήσεις της θέσης. Ακολουθείτε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, 9 περίπου μηνών, σε κατ/τα και στο εκπαιδευτικό μας κέντρο, με την υποστήριξη έμπειρων στελεχών. Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης είστε έτοιμος-η να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις της θέσης και να ενσωματωθείτε στη φιλοσοφία της εταιρίας μας.

Σας κινήσαμε το ενδιαφέρον;

Θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σας. Μπορείτε να επισυνάψετε το αρχείο του βιογραφικού σας (σε Word ή PDF) στην Online φόρμα, στο κάτω μέρος της σελίδας αυτής. Θα σας απαντήσουμε σύντομα για την παραλαβή του βιογραφικού σας.

Σημείωση: Η αίτησή σας αφορά μόνο τη συγκεκριμένη αγγελία και δε θα ληφθεί υπόψη για άλλες περιοχές.

Τα προσωπικά σας δεδομένα προστατεύονται, δε διαβιβάζονται σε τρίτους και χρησιμοποιούνται μόνο στα πλαίσια της διαδικασίας για την επιλογή προσωπικού από την εταιρεία μας. Κάθε σχετική επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα πραγματοποιείται στα πλαίσια της συγκατάθεσης του εκάστοτε υποψηφίου και υπόκειται στις διατάξεις του Ν. 2472/97 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Κάθε υποψήφιος διατηρεί δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης, όπως ο παραπάνω Νόμος ορίζει.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική μας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορείτε να βρείτε στο πεδίο «Προστασία προσωπικών δεδομένων».

Κεντρική - Βορειοδυτική Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου