Αυτό το blog φιλοδοξεί να κάνει γνωστή κάθε θέση εργασίας που πέφτει στην αντίληψη του...

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Πλήρωση θέσης Γενικού Διευθυντή στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.), νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου προκηρύσσει την πλήρωση της κενής θέσης του Γενικού Διευθυντή της Ένωσης, σύμφωνα με τους όρους που προβλέπονται στον ΟΕΥ και στον Κανονισμό Προσωπικού της ΚΕΔΕ.
Εκτός των γενικών και τυπικών προσόντων, που πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι και περιγράφονται λεπτομερώς στο αναλυτικό κείμενο της Προκήρυξης, τα προσόντα του Γενικού Διευθυντή, σύμφωνα με το άρθρο 18 του ΟΕΥ είναι:
· Πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ
· Εξειδίκευση σε θέματα Αυτοδιοίκησης και Ανάπτυξης, που αποδεικνύεται με εμπειρία σε ανάλογη θέση ευθύνης σε φορείς Αυτοδιοίκησης, Δημοσίου ή ευρύτερου
Δημόσιου Τομέα.
Η επιλογή των υποψηφίων γίνεται από την αρμόδια επιτροπή διεξαγωγής του διαγωνισμού, που ορίσθηκε με την υπ’ αριθ. 5/11.1.2012 απόφαση του Δ.Σ., μετά
από προσωπική συνέντευξη και σύμφωνα με τα κριτήρια και προσόντα, που προβλέπονται για τη συγκεκριμένη θέση από τον Ο.Ε.Υ.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ − ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΗ αίτηση απευθύνεται στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και υποβάλλεται στο γραφείο Πρωτοκόλλου, στον 6ο όροφο, στην ταχυδρομική διεύθυνση: Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, Αθήνα.
Αποκλειστική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων από τους υποψηφίους δέκα ημερολογιακές ημέρες από την ανάρτηση της παρούσας στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
Σημείωση: Σε περίπτωση που αιτήσεις υποβάλλονται ταχυδρομικώς, πρέπει να αποστέλλονται με συστημένη επιστολή

Την αίτηση υποβάλλει ο υποψήφιος είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς επί αποδείξει. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγιση του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.
Στην αίτηση πρέπει να επισυνάπτει ο υποψήφιος σε πρωτότυπα ή επικυρωμένα αντίγραφα τα απαιτούμενα από την προκήρυξη πιστοποιητικά ή τίτλους, των
απαιτούμενων στο υπό στοιχ. 2 της παρούσας (τίτλος σπουδών – εμπειρία), μαζί με επικυρωμένο αντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής του ταυτότητας, όπως αναλυτικά περιγράφεται κατωτέρω. Αν δεν προσκομισθούν, ο υποψήφιος τίθεται εκτός διαδικασίας και η αίτησή του απορρίπτεται.

Αντικατάσταση της αίτησης ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας
υποβολής των αιτήσεων
Η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης της αίτησης είναι αποκλειστικά του υποψηφίου.
Τα δικαιολογητικά συμμετοχής πρέπει να ισχύουν κατά την ημερομηνία λήξης προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων
Ο υποψήφιος με την αίτηση πρέπει να υποβάλει:
1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή ελλείψει ταυτότητας φωτοαντίγραφο των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου). Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γέννησης πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό γέννησης.
2. Βιογραφικό Σημείωμα
3. Τίτλο σπουδών
4. Αποδεικτικά εμπειρίας (βεβαιώσεις εργοδοτών, ΦΕΚ πρόσληψης, διοικητικές πράξεις κ.λ.π.)
(επικυρωμένα όπως περιγράφεται στο αναλυτικό κείμενο της προκήρυξης)
Ολόκληρο το κείμενο της προκήρυξης διατίθεται από τα γραφεία της ΚΕΔΕ κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου