Αυτό το blog φιλοδοξεί να κάνει γνωστή κάθε θέση εργασίας που πέφτει στην αντίληψη του...

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΔΕΗ- Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στη Δ/νση Υδροηλεκτρικής Παραγωγής-Συγκρότημα Νέστου (6 θέσεις)

                                                   ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ
                                                                    ΣΟΧ 1/2012
Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου του άρθρου 21 του Ν.2190/94,όπως ισχύει μετά την τροποποίηση και συμπλήρωση του με το άρθρο 9 Ν.3051/2002 και του Ν.3229/04 άρθρο 29.
Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε. που εδρεύει στο Δήμο Αθηναίων, ανακοινώνει την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού έξι (6) ατόμων για κάλυψη εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών στο Συγκρότημα Νέστου που εδρεύει στον Νομό Δράμας για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες και την αντίστοιχη χρονική περίοδο.

 
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ
ΧΡΟΝΙΚΗ


ΔΙΑΡΚΕΙΑ


Μηχανοτεχνίτες ΔΕ
3 ( τρεις )
8 Μήνες
Εργάτες ΥΕ
3 ( τρεις )
8 Μήνες
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
Να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ιδιαιτέρως ότι οι υποψήφιοι που θα προσληφθούν, θα απασχοληθούν αποκλειστικά και μόνο στις εργασίες για τις οποίες προσλαμβάνονται.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της ΔΕΗ Α.Ε. / Συγκρότημα Νέστου, στον αρμόδιο υπάλληλο κ.Α.Θεοδωρίδη (τηλ. 25210 61681) εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών που αρχίζει από την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε δύο (2) τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης της στην Υπηρεσία μας.
Πλήρες κείμενο της Ανακοίνωσης, έχει αναρτηθεί στα γραφεία της ΔΕΗ / Υδροηλεκτρικός σταθμός Παραγωγής Θησαυρού όπου θα υποβληθούν και οι αιτήσεις των υποψηφίων, καθώς και στα γραφεία του Δήμου Παρανεστίου.
ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ
Ι.Λ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
Διευθυντής Συγκροτήματος Νέστου

 Περίληψη ανακοίνωσης

ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΗΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου