Αυτό το blog φιλοδοξεί να κάνει γνωστή κάθε θέση εργασίας που πέφτει στην αντίληψη του...

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Kαλλιτεχνικός διευθυντής στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

H Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας κα Αθηνά Πατρώνη έχοντας υπόψη: την υπ'αριθμ. 159/7-3-2012 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο ΠάτραςΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

Τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας
 1. Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής πρέπει να προέρχεται από το χώρο του θεάτρου ή να έχει ασχοληθεί με θέματα θεάτρου επαγγελματικά και να έχει μια από τις εξής ιδιότητες:
  1. Ηθοποιός, σκηνοθέτης, συνθέτης, χορογράφος, σκηνογράφος ή ενδυματολόγος, με αναγνωρισμένη προσφορά στο επαγγελματικό θέατρο
  2. Θεατρικός συγγραφέας, μεταφραστής έργων, θεατρολόγος κριτικός θεάτρου με επαγγελματική εργασία στο θέατρο.
  3. Παράλληλα πρέπει να έχει διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες που να πιστοποιούνται με παρακολούθηση σχετικών σπουδών ή σεμιναρίων ή με προϋπηρεσία σε άλλη διοικητική θέση.
 2. Ο υποψήφιος για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή οφείλει μαζί με την αίτηση να υποβάλλει φάκελο με τις γενικές και ειδικές προτάσεις του για το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας και ένα γενικό πλάνο προγραμματισμού (Δραματολόγιο κλπ.) για ολόκληρη τη θητεία του. Επίσης αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά στοιχεία των ιδιοτήτων που αναφέρονται στην παράγραφο 1.
 3. Η επιλογή του Καλλιτεχνικού Διευθυντή θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας προγραμματικής σύμβασης και του Εσωτερικού Κανονισμού Υπηρεσιών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Πάτρας.
 4. Αιτήσεις συμμετοχής μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και το φάκελο θα γίνονται δεκτά με σφραγίδα ταχυδρομείου ή με αυτοπρόσωπη κατάθεση μέχρι και την 31η Μαρτίου 2012 στη διεύθυνση, πλατεία Γεωργίου Α! 17, Μέγαρο Λόγου και Τέχνης 4ος όροφος, υπόψη της Προέδρου του Δ.Σ. κας Αθηνάς Πατρώνη. Για κάθε περαιτέρω πληροφορία, αρμόδια υπάλληλος ορίζεται η κα Αθηνά Τσούμα, γραμματέας της Προέδρου του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, στα εξής τηλ. : 2610 623730 και 6974100679.
 5. Η ανακοίνωση αυτή δημοσιεύεται σε μια εφημερίδα της Πάτρας και σε μια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας
Αθηνά Πατρώνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου