Αυτό το blog φιλοδοξεί να κάνει γνωστή κάθε θέση εργασίας που πέφτει στην αντίληψη του...

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Υποβολή αιτήσεων για καταρτιζόμενους στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ

Στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για καταρτιζόµενους στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ στην ειδικότητα ∆ιασώστης - Πλήρωµα Ασθενοφόρου, προχώρησε ο οργανισμός. Η ειδικότητα θα λειτουργήσει στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι υποψήφιοι που επιθυµούν να εισαχθούν στο ΙΕΚ πρέπει να έχουν τα ακόλουθα προσόντα και προϋποθέσεις που πρέπει να συντρέχουν κατά την ηµεροµηνία υποβολής της αίτησης συµµετοχής:

Να είναι άνδρες ή γυναίκες Έλληνες πολίτες που διαθέτουν τίτλο σπουδών Ενιαίου Λυκείου, ή άλλου  ισότιµου µε αυτό ή αντίστοιχο  µε τα εκάστοτε προβλεπόµενα, ή πολίτες κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που διαθέτουν τίτλο σπουδών ισότιµο προς αυτόν του Ελληνικού Λυκείου.
Να έχουν επαγγελµατική άδεια οδήγησης Γ΄κατηγορίας. ∆εν θα γίνονται δεκτοί υποψήφιοι µε άδεια οδήγησης Β’ κατηγορίας.
Για τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης πέραν των  ανωτέρω απαιτείται πολύ καλή γνώση της ελληνικής γλώσσας, η οποία αποδεικνύεται  µε αντίστοιχη  βεβαίωση  Ελληνοµάθειας  του ∆ιδασκαλείου της Νέας Ελληνικής γλώσσας του Πανεπιστηµίου Αθηνών ή του Σχολείου της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστηµίου Θεσσαλονίκης, που χορηγείται µετά από σχετική εξέταση του υποψηφίου. Τα ξενόγλωσσα πιστοποιητικά και τα επίσηµα έγγραφα των τίτλων  σπουδών πρέπει να συνοδεύονται από επίσηµη µετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα.
Οι υποψήφιοι για κατάρτιση οφείλουν να καταθέσουν στο ΙΕΚ του ΕΚΑΒ τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Σχετική αίτηση  (έντυπο θα δοθεί από το ΙΕΚ).
2. Επικυρωµένο φωτοαντίγραφο του απαιτούµενου τίτλου σπουδών. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η προσκόµιση επικυρωµένου φωτοαντίγραφου του πρωτότυπου τίτλου, θα προσκοµίζεται πρωτότυπο αποδεικτικό τίτλου σπουδών, που θα εκδίδεται από τη σχολική µονάδα αποφοίτησης του υποψήφιου και στο οποίο θα αναγράφεται ο τελικός βαθµός αποφοίτησης.
3. Επικυρωµένο φωτοαντίγραφο των δυο όψεων του ∆ελτίου Αστυνοµικής Ταυτότητας. Σε περίπτωση που δεν προσκοµίζεται η ταυτότητα θα προσκοµίζεται πιστοποιητικό του ∆ήµου ή Κοινότητας που είναι εγγεγραµµένος.
4. Ιατρική βεβαίωση, στην οποία θα αναφέρεται ότι ο υποψήφιος είναι σωµατικά υγιής.
5. Επικυρωµένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της Άδειας Οδήγησης.  
6. Πρωτότυπο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του τελευταίου τριµήνου της Ανώτατης Συνοµοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας
Από τα παραπάνω δικαιολογητικά τα 1,2,3,4,5, είναι υποχρεωτικά και το 6 απαιτείται για όσους έχουν την ιδιότητα του πολυτέκνου. Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται από τους ενδιαφερόµενους από τις 06/03/2012  µέχρι 12/03/2012,  κατά τις ώρες 08.00 έως 14.00  στα κατά τόπους  ΙΕΚ ΕΚΑΒ, αυτοπροσώπως ή από νόµιµα εξουσιοδοτηµένο άτοµο στις εξής διευθύνσεις:
- Αθήνα: Τέρµα Οδού Υγείας και Μεσογείων, Χολαργός (Σταθµός Μετρό Εθνική Άµυνα), Τ.Κ. 11527 Τηλ: 2132143139, 2132143137
- Θεσσαλονίκη: Μαβίλη 33, Πουρνάρι Πυλαίας,  ΤΚ 55535,Τηλ: 2313326655-7
Οι αιτήσεις που θα αποσταλούν ταχυδροµικώς δεν θα γίνουν δεκτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου