Αυτό το blog φιλοδοξεί να κάνει γνωστή κάθε θέση εργασίας που πέφτει στην αντίληψη του...

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάρτιση Μητρώου Συμβούλων Επιχειρηματικότητας του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ), είναι φορέας υλοποίησης της Πράξης «Δίκτυο Ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας για τις Μικρές Επιχειρήσεις». Αντικείμενο της Πράξης είναι η ανάπτυξη ενός πανελλαδικού Δικτύου Επιχειρηματικότητας, το οποίο θα παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης σε Πολύ Μικρές και Μικρές επιχειρήσεις του δευτερογενή και τριτογενή τομέα της οικονομίας. Το έργο θα έχει διάρκεια μέχρι τον Οκτώβριο του έτους 2015.

Αρχικά, όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και με καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012, στη διεύθυνση diktyo@imegsevee.gr τα κάτωθι:
  •  Έντυπο Υποβολής Αίτησης Ενδιαφέροντος 
  • Υποψήφιου Συνεργάτη που θα συμπεριλαμβάνει Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα 
  • Κατάλογο Έργων
Κατόπιν της ηλεκτρονικής υποβολής του Εντύπου Υποβολής Αίτησης Ενδιαφέροντος Υποψήφιου Συνεργάτη, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται εντός της επομένης εργάσιμης ημέρας με απαντητικό e-mail περί παραλαβής της αίτησής τους. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να έρχονται σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Φορέα, στο τηλέφωνο 210 8846852, εσ. 616 & 617, προκειμένου να επιβεβαιώσουν τη λήψη της αίτησής τους.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2108846852 εσ. 616 κ. Πέτρο Πρωτοπαπαδάκη & 617 κ. Ηλία Θ. Γεωργόπουλο, καθώς και στο e-mail diktyo@imegsevee.gr
Σχετικός σύνδεσμος:
http://www.imegsevee.gr 

Σχετικά αρχεία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου